Diploma ‘Osteopathie voor paarden’ is binnen!

Wanneer wel en geen magnesium bijvoeren
maart 20, 2016
Lichaamstaal en signalen
april 3, 2016

Diploma ‘Osteopathie voor paarden’ is binnen!

Na meer dan vier jaar studeren heeft Jeroen Duenk vandaag het diploma ‘Osteopathie voor paarden’ ontvangen. Een heuglijk feit dat direct gevierd wordt met een nieuwe website! Jeroen was al officieel masseur van (sport)paarden en heeft zijn vak nu een extra dimensie gegeven.

“Osteopathie is een geweldige aanvulling op wat ik al deed omdat ik nu veel ‘dieper’ kan behandelen dan de oppervlakkige spieren. Ik kan de energiebanen raken en van daaruit contact krijgen met het centrale zenuwstelsel. Het paard begrijpt en verstaat mij nu en durft zich te uiten via zijn lichaamstaal. Van daaruit ontstaat er een samenwerking”, vertelt Jeroen Duenk.

De persoonlijkheid van een paard kan veranderen door zijn instelling. Die instelling staat onder invloed van zijn gezondheid, omgeving, rantsoen en training. De persoonlijkheid en instelling beïnvloeden het gedrag. En gedrag stuurt prestatie…

“De eerstkomende tijd even geen studies meer”, is Jeroen Duenk opgelucht. “Ik heb thuis beloofd om het qua leren even rustig aan te doen en veel tijd te maken voor mijn gezin en natuurlijk mijn passie: heel veel paarden behandelen. Maar ik moet wel zeggen, het leren blijft enorm verslavend. Stiekem zit ik toch nog weer regelmatig in de boeken.  Je raakt nooit uitgeleerd er is nog zoveel meer waar ik me in wil verdiepen. De opleiding aan de Hippo Sofia Academie is een enorme inspiratiebron voor me geweest!”

Op de vernieuwde website, gerealiseerd door Wendy Scholten en het bedrijf Mokolin, kan u alles over mijn werkzaamheden vinden. Schroom niet om bij vragen contact met mij op te nemen. Ik sta u en uw paard graag ten dienste! Volg ook mijn Facebook pagina om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

 

Diploma uitreiking 2 Diploma uitreiking 3Diploma uitreiking 4

2 Comments

  1. saskia te kampe schreef:

    Gefeliciteerd. Veel goede ervaringen gehoord via de stal waar ik sta.

    • Jeroen Duenk schreef:

      Dank je Saskia, mocht er een keer wat met jouw paard zijn, dan weet je me dus te vinden !!