Win een gratis behandeling via Facebook

Nieuwe bedrijfskleding en een mooie recensie!
april 7, 2016
Heeft jouw paard problemen in de nek?
april 24, 2016

Win een gratis behandeling via Facebook

Jeroen Duenk. Foto www.wendyscholten.nl

Om mijn nieuwe website www.osteopathiepaarden.nl met jullie te vieren, verloot ik 1 gratis behandeling bij mij thuis in Aalten of bij u op stal waarbij alleen kilometerkosten worden berekend.

Ik check jouw paard of pony en behandel waar nodig is, zodat hij/zij soepel het voorjaar in gaat! Hoe maak je kans? Like mijn Facebook pagina en deel dit bericht. De uitslag wordt bekend gemaakt op 1 mei!

 

 

2 Comments

  1. Ulrike Thiel schreef:

    Ik wil graag meedoen aan de verloting gezien ik op zoek ben voor een goede osteopath voor een van mijn merries, die na een val in revalidatie bij mij zelf is en ik met rechtichten en gymnastiek tot een bepaalde punt kan komen, maar denk toch met het oog van een goede osteopath eventueel met doelgerichte behandeling of mobilisatie verder zou kunnen komen.

  2. Karin Peters schreef:

    Ben erg geïnteresseerd in de behandelingen, denk dat de paarden dit als prettig ervaren.